Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over Ons

Al meer dan 94 jaar een vertrouwd adres in West-Friesland

De naam van Duin is al sinds 1928, nu drie generaties, verbonden met de tweewielers.

Opa Arie begon in 1928 als zelfstandig rijwielhersteller, in een nieuw gebouwde woning met winkel en werkplaats, aan 't Zuideinde D9 [ nu Herenweg 14] te Hoogwoud. Na de oorlog kwamen daar de electrische apparaten bij en in de jaren 60 werd er een benzinepomp voor de winkel geplaatst. In 1969 sluit opa Arie, na jaren een actief ondernemer te zijn geweest, zijn zaak

Inmiddels was vader Willem als zelfstandig fietsenmaker in de Weere begonnen, maar keerde in 1970 weer terug naar Hoogwoud. Hij verbouwde het pand aan de Burg. Hoogeboomlaan 38 tot woning met winkel en werkplaats. Daar heeft hij tot 2010 met veel passie voor de tweewielers zijn vak uitgeoefend.

In 1993 ging John, als 3e generatie van Duin, zelfstandig beginnen in de tweewielers. In de begin jaren waren dat alleen de gemotoriseerde tweewielers, zoals brommers, scooters, motoren  en al gauw de electrische fietsen. Omdat het toemalige onderkomen al snel te kein was, werd in 1996 grond gekocht op de Westerboekelweg 13B te Hoogwoud. Daar werd door John een nieuwe woning met winkel en werkplaats neergezet.

Waar nu, na ruim 94 jaar tweewielerervaring, de passie en de liefde voor de tweewielers wordt voortgezet.